AntalyaGündemMagazin

ROTASI KALİTE

Spread the love

Geçtiğimiz yıl Fener caddesi üzerinde hizmet vermeye başlayan ve açıldığı günden itibaren kaliteden ödün vermeden yoluna devam eden Kül Ocakbaşı, Antalya, iş, cemiyet, siyaset ve sanat dünyasının yakından tanıdığı bir çok simanın da vazgeçilmez mekanlarından olmaya devam ediyor.

İş İnsanı Necdet Alacan işletmesinde hizmet veren Kül Ocakbaşı, “Kalite” rotasından çıkmadan sunduğu nezih ortam ve lezzetleri ile kısa sürede tercih mekanlar arasında olmayı başaran ender işletmelerden birisi.

Ocakbaşı kültürünü eşsiz bir gastronomi şölenine çeviren Kül Ocakbaşı; zengin menüsünün yanı sıra, her detayı özenle tasarlanan ferah ortamı ile doyumsuz muhabbetlere ev sahipliği yapıyor

Kül Ocakbaşı kapılarını açtığı ilk günden beri; kaliteli malzeme, kaliteli yemek ve kaliteli servis anlayışını ilke edinerek, misafirlerine keyifli bir masa hizmeti sunuyor.

Ülkenin dört bir yanından getirilen taze, doğal ve yerel malzemeleri ustalıkla yorumlayan işletmenin şefleri,  özenle hazırlanan lezzetleri modern sunumlar ile misafirlerine sunuyor. Kül’e özgü reçeteler, özel yöntemlerle marine edilen etler ve mevsim lezzetleriyle hazırlanan mezeler, çok sevilen geniş bir masada bir araya geliyor.

Damak tadına uygun lezzetlerin yaşandığı mekanda aynı zamanda kaliteli müzik ve eğlence de ön plana çıkıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir