AntalyaGündemMagazin

Antalya Zehra’yı Çok Sevdi

Spread the love


Son dönemde çıkardığı “Cennetten Çiçek” şarkısıyla milyonlarca kişinin dinlediği Zehra Gülüç, Antalya’da Lara Plajlarında bulunan Kula Beach Restoran da unutulmaz bir konser verdi.
Cennetten çiçek topluyorum ile dinleyicilerinin karşısına çıkan ve dünya genelinde 250 milyona yaklaşan tıklanma, indirilme rekoru kırarak ülkemizde müzik severlerin dikkatini çeken Zehra Gülüç, sesi, mütevaziliği ve sahne performansı ile herkesi kendine hayran bırakmayı başardı.
Cansel Kula İşletmesindeki Kula’da plaj konseri veren sanatçının “Cennetten Çiçek” isimli şarkısı , gecenin en fazla istek alan parçası oldu. Ahmet Kaya, Ebru Gündeş, Edip Akbayram, Serdar Ortaç gibi sanatçıların şarkılarını da güçlü sesi ile seslendiren Zehra’yı , konser alanını dolduran davetliler uzun süre ayakta alkışladı.
Slow şarkılarında duygulandıran sanatçı, hareketli şarkılarında konukları biran olsun pistten indirmedi. Eğlenceye doyan konuklar, sanatçıyı şampanya yağmuruna tuttu.
Antalya’yı çok sevdiğini ve tekrar gelmek istediğini söyleyen Gülüç, sahne arasında hayranlarını kuliste kabul ederek bol bol fotoğraf çektirdi.
Sanatçıdan önce sahne alan ve Antalya sahnelerinin sevilen ismi Özkan Karaeroğlu, gecede eğlenceyi ateşleyen isim oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir