AntalyaGündemMagazin

Hakkı Bulut’tan Antalya’ya Övgü

Spread the love

Uzun bir aradan sonra Saraç İnşaat ve Barınak Balık Sponsor lığında Antalya’da sahne alan Hakkı Bulut sevenleriyle Zeytindalı Meyhanesinde bir araya geldi.

Yıllardır söylediği şarkılar ve besteleri ile büyük bir hayran kitlesini peşinden sürükleyen başarılı sanatçı, Lara’da hizmet veren Zeytindalı Meyhanesinde hınca hınç dolu mekanda sahne aldı. Bulut, ara vermeden yaklaşık 3 saat sahneden inmedi.

Antalya ‘da uzun zaman sonra sahne aldığını ve Antalya’da sahne almaktan duyduğu mutluluğu dile getiren sanatçı “ Antalya  eğlence açısından çok farklı bir şehir, insanlar burada eğlenmeyi gerçekten biliyor” dedi. 

Programının tamamını kendi eserlerine ayıran Hakkı Bulut, gelen istekleri tek tek söyledi.  Zeytindalı Meyhanesine hayran kaldığını söyleyen Bulut “ Mekanın konseptini bilmiyorum, sadece sahnede durmak benim tarzım değil.  Sevenlerimin arasında olmak bana daha büyük haz veriyor” derken gece boyunca fotoğraf çektirmek isteyenlerin yanına giden sanatçı, geçmişte yaşadığı anıları da sahneden sevenleriyle paylaşarak herkesi kahkahalar boğdu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir