AntalyaGündemMagazin

CEYLAN GREAT CEYLAN RÜZGARI

Spread the love

Türkiye’nin sevilen seslerinden Ceylan, geçtiğimiz hafta sonu Atatürk Parkı içerisinde bulunan Great Sahnede sevenleri ile buluştu.

Uzun yıllardır hayran kitlesini arttırarak sahne yaşantısına devam eden Ceylan, sahne aldığı Antalya Great Sahnede uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir geceye imzasını attı. Son zamanlarda konserleri ve sahne alan sanatçıları ile dikkat çeken Cevat Üre işletmesindeki mekanı dolduran Ceylan hayranları sanatçının eski ve yeni şarkıları ile geçmişe yolculuk yaptı.

Türkiye’nin unutulmaz sanatçıları İbrahim Tatlıses, Emrah, Ahmet Kaya, Müslüm Gürses’in şarkılarını tek tek seslendiren Ceylan, sahne şovu ile de büyük  beğeni  kazandı. Sık sık mekanı dolduran hayranlarını uyaran Ceylan ” Hadi artık canlanın, buraya oturmaya gelmediniz. Ceylan’ın hiç bir konserinde böyle durgunluk olmaz. Eğlenmeyecekseniz ben gideyim” diye espri yapan ve eğlenceyi ateşleyen güzel sanatçı, damar şarkılarının ardından en hareketli şarkılar ile geceyi unutulmaz hale getirdi.

SAHNEDE TUZ KRİZİ TUTTU.

Programı boyunca önünde bulunan tuzdan yiyerek bol su içen Ceylan, ara sıra ”Yine tuz krizim tuttu, daha faza tuz getirin ” dedi. Sanatçının bu tutkusunu hayretler içinde izleyen konukların ”neden Tuz” sorusunu yanıtsız bırakan Ceylan gece boyunca tuz tüketmeye devam etti.

RENKLİ KONUKLAR VARDI.

Antalya iş ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin de yer aldığı gecede  Ceylanı dinlemeye gelenler arasında Avukat Fehmi Acar ve  eşi ile birlikte gecenin tadını çıkaranlar arasındaydı.

GREAT SAHNEYE YILDIZ YAĞMURU…

23 Kasım akşamı Mehmet Ali Erbil’in , 30 Kasım akşamı Ayta Sözeri’nin sahne alacağı Great Sahnede ayda 15-20 konser düzenleyeceklerini söyleyen işletme sahibi Cevat Üre ” kış boyunca konserlere devam edeceğiz. Birbirinden ünlü sanatçılar bu sahnede olacak” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir