AntalyaGündemMagazin

Barış Kurucu ATSO Seçimlerinde Aday

Spread the love

Hayırsever İş İnsanı Barış Kurucu Atso Seçimlerinde 37. Grup’ta Meclis Yönetim Adaylığını açıkladı

1 Ekim tarihinde ATSO seçimlerinde 37’nci Grup’ta Mavi Renk ile  ”Restoran,yiyecek-İçecek,Eğlence” hizmetleri faaliyet alanında meclis yönetimine aday olan Antalya’nın tanınmış ve başarılı iş insanlarından Barış Kurucu, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Geçmiş dönemlerde ve pandemi döneminde yaptığı yardımlar ve eğitime verdiği destek ile adından övgü ile söz ettiren iş insanı Kurucu, bugüne kadar binlerce çocuğun kırtasiye ihtiyaçlarını karşılayarak ailelere büyük destek oldu.

Bugün (24 Eylül Cumartesi) 1. Uluslararası Food Fest Gastronomi Festivalini ATSO Başkan Adayı Ali Bahar ve ekibi ile birlikte gezen Barış Kurucu, gösterilen yoğun ilgi ve destekleri için herkese teşekkür etti.

ATSO Başkan Adaylarından Ali Bahar ve Meclis Adayı Barış Kurucu Gastronomi Festivalinde stantlarda bulunan kadınlara ve evde eşlerine vermeleri için erkeklere adaylık rengi olan mavi karanfiller dağıttı.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bahar ve Kurucu, seçildikleri. taktirde yapılacak olan çalışmalar hakkında detaylı bilgiler verdi.

Festival alanında bir vatandaşın Barış Kurucu’ya yaptığı yardım kampanyasından yararlandığını ve çok mutlu olduğunu belirtmesi üzerine hayırsever iş insanı duygulandı. Bu olayın kendisini hem duygulandırdığını hem de çok mutlu ettiğini söyleyen Kurucu; ‘O vatandaşımızın bana bu şekilde yaklaşması bana bunları söylemesi çok çok değerli, bütün gayemiz insanlara dokunmak. İnşallah ATSO’ya seçilince yardım kampanyalarımıza daha geniş çapta devam edeceğiz’ dedi.

Önce hizmet anlayışı ile yola çıktığını söyleyen Kurucu ” uzun yıllardır bu sektörün (Restoron,yiyecek-İçecek,Eğlence) içerisinde olan birisi olarak tüm sorunları çok iyi biliyorum. ATSO seçimlerine katılmamın amacı, bugüne kadar yaşanan sorunların hepsi için çözümlerim hazır. Seçildiğim taktirde en kısa zamanda sektöre farklı bir yapı kazandıracağımdan eminim, ” dedi. Hayırsever iş insanı Kurucu ATSO yönetiminde olduğu taktirde daha çok ihtiyaç sahibi ailelere destek olabilme imkanına sahip olacağının altını çizdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir