AntalyaGündemMagazin

TÜRK turizminin oskarı kabul edilen Quality Management (QM) Awards ödülleri sahiplerini buldu.

Spread the love

12’nci yılını kutlayan ve turizm sektöründe yönetim kalitesinin önemini vurgulamak amacıyla GM Turizm ve Yönetim Dergisi tarafından düzenlenen QM Awards 2022 sahiplerini buldu. Türkiye turizmin en iyilerinin belirlendiği 10 ana kategoride 74 farklı dalda kişi ve markalara QM ödülleri verildi. 102 bin turizm profesyonelinin ziyaret ettiği iki aşamalı anket sonucunda belirlenen ödül alanlar alkışlarla sahneye çıkarak plaketlerini aldı. Hürriyet Gazetesi’nin medya sponsorluğunda düzenlenen gece, Türkiye’de faaliyet gösteren turizmin duayenlerine ev sahipliği yaptı.

Türkiye’nin dört bir yanından gelen turizm endüstrisi temsilcileri törene yoğun katılım gösterdi. Ödül törenine Demirören Medya Bölgeler Reklam Grup Başkan Yardımcısı Mesut Bayraktar ile Hürriyet Gazetesi Bölgeler Reklam Direktörü Dilek Türkan Ünlü de katılarak ödül alanlara plaketlerini verdi.

Antalya Turizm Fuarı, GM Turizm&Yönetim Dergisi, QM Awards Kurucusu, GM Center Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Meral, QM Awards 2022’nin açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Meral, törene katılım gösteren tüm turizm paydaşlarına teşekkür etti. QM Awards’ın 12’nci yılını büyük katılımla kutladıklarını belirten Selçuk Meral, GM Turizm ve Yönetim Dergisi olarak bu gecenin haklı gururunu yaşadıklarını ifade etti. Türkiye turizminin sektörünün her alanında uluslararası markalar yaratarak dünya turizminin en dinamik oyuncusu olabileceğinin altını çizen Meral, konuşmasını şöyle sürdürdü;

“Cevher zorlu süreçlerin sonunda oluşmakta. Türk turizmi ne denli önemli bir cevher olduğunu yaşadığımız zorlu senelerin sonunda bir kez daha gösterdi. Bunu bir kez daha ispat eden, her daim Türk turizminin Türkiye ve tüm dünya için eşsiz bir kıymet olduğunu büyük fedakarlıklarla, yılmadan anlatan, özveriyle sektörü hayatta tutan değerli turizm yatırımcıları, profesyonelleri ve çalışanlarıdır. Türkiye’nin isimsiz kahramanlarından olan turizm ailesinin neferlerinin en kısa zamanda hak ettikleri değeri görerek hayatlarının ve işlerinin kolaylaşmasını dilerim. Bu büyük turizm ailesinin her bir neferine ülkesini çok seven biri olarak çok ama çok teşekkür ederim. İşte QM Turizm Ödülleri de GM Turizm & Yönetim Dergisi olarak bu bakış açımızın ürünüdür. Sıkça vurguladığım gibi turizm memleket meselesidir ve bunun hakkını her daim vermeye çalışan, Türk turizminin mimarları olan tüm turizm ailesini emeklerinden, inançlarından ve dayanışmalarından ötürü bir kez daha kutlar, kendilerini tebrik ederim.” Yağmur altında gerçekleşen ödül töreninde Respect müzik gurubunun şarkıları geceyi renklendirdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir