AntalyaGündemMagazin

FUNDA ÇAY GÜZELLİK VE ESTETİK 2. ŞUBESİ’Nİ KONYAALTI’NDA HİZMETE AÇTI

Spread the love

Başarılı iş kadını, Güzellik ve Estetik Uzmanı Funda Çay, kendi adını taşıyan güzellik merkezine ikinci şubesini ekleyerek zincir marka olma yolundaki ilk adımını attı.  Bu yıl Lara’daki hizmetlerinde 13. yılını kutlayan Funda Çay Güzellik ve Estetik yeni şubesini Konyaaltı’nda açtı.

Açılışa iş dünyasından ve cemiyet hayatından birçok davetli katıldı. İkinci şube açılışını Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen ve İyi Parti Başkanlarıyla birlikte yapan Funda Çay, hem 13. yılını kutlamanın hem de ikinci şube açmanın heyecanını bir arada yaşadı.

“İşim Olan Tutkum  Başarıyı Getirdi”

Funda Çay Güzellik ve Estetik’in Kurucusu Funda Çay açılışta yaptığı konuşmada; Tam 13 yıldır bu işi yaptığını ve ailesinden sonra en büyük sevgisinin işi olduğunu belirterek “Severek ve tutkuyla yaptığım işimde insanların ruhlarına dokunmayı çok sevdim. Maddiyattan çok en büyük isteğim,  mutlu ve memnun insanlar görmek oldu. O yüzden bu istek 13 yıllık başarıyı getirdi. Hedefim, markamı geliştirerek büyütmek. Bugünde burada ilk adımı attım. Çok mutluyum.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir