AntalyaGündemMagazin

Buzz Beach Kapılarını Açtı

Spread the love

Lara Plajlarında yıllardır hizmet veren ve kaliteli hizmet anlayışından hiçbir zaman ödün vermeyen Buzz Beach Restoran&Cafe normalleşme adımlarının ilk gününde kapılarını açtı.

Erdoğan Metinkale işletmesindeki Buzz Beach “Summer Time” adı altında ki ilk organizasyonu ile 2021 yaz sezonuna merhaba dedi.  Antalya, iş, cemiyet, sanat ve spor dünyasından tanınmış bir çok kişinin katıldığı davet, renkli görüntülere sahne oldu.

Küba Dans gurubunun muhteşem dansları ve şovları konuklar tarafından büyük ilgi gördü. Açılış organizasyonunda dans gurubundan sonra sahne alan Yasemin, saksafonu ile uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir performans sergiledi. Geçmişten günümüze gelen en güzel şarkıları saksafonu ile çalan Yasemin, davetliler tarafından uzun süre alkış aldı.

Antalya’da yaptığı  işler ile adından her zaman söz ettirmeyi başaran “Ses Organizasyon” Serdal Bekçi tarafından organizasyonu yapılan partinin DJ’liğini Evren Yantur yaptı. Yantur, eski model bir aracın ön tarafını dj kabinine çevirerek Antalya’da da bir ilki  gerçekleştirmiş oldu.

İşletme sahibi Erdoğan Metinkale’yi babası Mete Metinkale de bu gününde yalnız bırakmadı. Antalyaspor’un efsane futbolcularından Ali Zituni’de davete yakın arkadaşları ile birlikte katıldı. İşletme Müdürü Hatice Ersoy, yaz boyunca parti ve konserlerin devam edeceğini söyledi., Çarşamba ve Cuma günleri sevilen sanatçı Funda Biran’ın sahne alacağı Buzz Beach, bu parti ile sezona hızlı bir giriş yapmış oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir