AntalyaGündemMagazin

Pupa Yelken Çok Beğenildi !

Spread the love

Antalya gece hayatının en yeni mekanlarından Pupa Yelken, Fitnat Williams Yücel ve Aynur Dağ tarafından Çağlayan mahallesinde hizmet vermeye başladı.

Uzun yıllar İngiltere’de işletmecilik yapan Fitnat Williams Yücel ve Antalya gece hayatında bir çok işletme de müdürlük yapan Aynur Dağ ortaklığında hizmet vermeye başlayan Pupa Yelken isimli mekan, damak tadına uygun lezzetleri  ile kısa sürede adında söz ettirmeye başladı.

Çağlayan mahallesinde ki küçük ve bir o kadar da şirin mekan“Evinizin Bahçesi kadar rahat”sloganı ile açıldığı günden itibaren büyük ilgi görürken, geçtiğimiz hafta içi Ankara Anadolu Otelcilik ve Turizm mezunlarını ağırladı.. Fitnat Williams Yücel’in de aralarında olduğu mezunlar gece boyunca bol bol sohbet ederek özlem giderdi.

Uzun zaman sonra bir araya gelen dostlara ev sahipliği yapan işletmenin diğer konukları da gönüllerince bir akşam geçirmenin keyfini yaşadı. İşletme ortakları Yücel ve Dağ, açıldıkları günden itibaren kendilerini yalnız bırakmaya tüm dostlarına teşekkür etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir