AntalyaGündemPolitika

ABDURRAHMAN BAŞKAN PAZAR GÜNÜNÜ HALKLA GEÇİRDİ

Spread the love

Milliyetçi Hareket Partisi Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan  Konyaaltı İlçe Teşkilatının kurduğu seçim standını ziyaret etti.

Güzel havayı da fırsat bilerek seçim standına akın eden partililer ile selamlaşan Başkan, daha sonra Konyaaltı sahilinde yürüyüş yaparak vatandaşlar ile sohbet etti. Yürüyüşü boyunca gösterilen yoğun ilgiden dolayı son derece mutlu olduğunu söyleyen MHP Antalya Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili adayı Abdurrahman Başkan, özellikle gençlerin ve çocukların yoğun ilgisi ile karşılaştı.

Sahilde yürüyüş yapan Başkanın yolunu kesenler kendisi ile bol bol fotoğraf çektirdi. Bir çocuğun boynuna sarılması üzerine duygu dolu anlar yaşayan Milletvekili adayı Abdurrahman Başkan “ Çocuklar, gençlerin ve tüm Türk milletinin partisi olmaktan gurur duyuyoruz. Çocuklarımızın geleceği MHP’ye emanettir” dedi.

Konyaaltı sahilindeki yürüyüş sonrası Muratpaşa İlçe teşkilatının Güzeloba kapalı Cuma pazarında düzenlediği toplantıya katılan Abdurrahman Başkan, burada kendisini bekleyen yüzlerce partiliye seslendi ve seçimlerde Antalya’dan 1’nci parti çıkmak için çalışacaklarını söyledi.

İl Başkanı Onur Temel ile MHP Partisi Antalya Milletvekili adaylarının da katıldığı toplantıya ilgi büyüktü.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir