AntalyaGündemPolitika

BBP Manavgat Seçim Ofisini Açtı

Spread the love

Büyük Birlik Partisi (BBP) Antalya 2’nci sıra Milletvekili Adayı Şuayip Bozkurt, Örnek Mahallesi’nde katılımın yoğun olduğunu seçim ofisinin açtı.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’nin isteğiyle listede kendisine yer bulan Şuayip Bozkurt’un seçim ofisi açılışına Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya 1’nci sıra Milletvekili Adayı Alaaddin Çakır, il Başkanı Murat Barış ve 3 sıra Milletvekili Adayı Ebru Akbulut, milletvekili adayları, AK Parti İl Koordinatörü, AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Ahmet Ali Erol ile çok sayıda partili katıldı.

“İstikrar için Recep Tayyip Erdoğan”

Açılış konuşmasını yapan BBP İl Başkanı Murat Barış, Cumhur İttifakı ile birlikte verdikleri mücadelede ülkenin bütünlüğü için var güçleriyle çalıştıklarını belirterek, “Ülkemizde istikrarın devam etmesi için Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’ın iktidarını mutlaka sürdürmesi gerekir. Bundan dolayıdır ki başkanlık seçiminde oyunuz Recep Tayip Erdoğan’a milletvekili seçimlerinde de BBP’ne olsun. Manevi liderimiz merhum Muhsin Yazıcıoğlu hayatta olsa idi inanın o da bunun böyle olmasını isterdi” dedi.

Başkan Barış daha sonra Antalya Milletvekili adaylarını isim isim katılımcılara tanıttı.

Alanyalı olması sıfatıyla kendisini yüzde 50 Manavgatlı olarak tanıtan Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya 1’nci sıra Milletvekili Adayı Alaaddin Çakır, uzun bir konuşmaya imza attı.

“Altılı masa BOP masasıdır

2009-2014 yılları arasında Alanya/ Mahmutlar Beldesi Belediye Başkanlığı görevini de yürütmüş olan Alaaddin Çakır terörden kentsel dönüşüme, Büyük Ortadoğu projesinden turizme, Ayasofya’dan yerel yönetimler özerklik şartına kadar birçok konuya değinerek Millet İttifakı’nı sert sözlerle eleştirdi.

BBP Çevre ve Şehircilikten sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Alaaddin Çakır’ın konuşmasının ana başlıkları şöyledir:

  • Ömrünü millete adamış, hizmetkârı olmuş Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan varken 7’li masa olarak ortaya çıkan millet ittifakına gerek yoktur. Milletin adını kullanarak milletin adını kirletmeye gerek yok.
  • Kılıçdaroğlu’na oy vermeyeceğini söyleyen Yavuz Ağıralioğlu’na selam olsun! Ne demişti Sayın Ağıralioğlu;” Terörün gölgesinin düştüğü masada yer alamayız” işte bu nedenle Cumhur ittifakıyla birlikteyiz.
  • İstanbul’da kentsel dönüşüme uğramış bir bina var mı? Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş Cumhurbaşkanı yardımcıları olarak lanse ediliyor; Hadi ordan diyoruz! Kendi şehirleri için harcamaları gereken maddi, manevi enerjilerini seçim meydanlarında boşuna tüketiyorlar.
  • Cumhur İttifakı’nın karşısında terörizm var, Pensilvanya var, dış güçler var, faiz lobisi var ama bütün bunlara rağmen mücadele eden, vatan aşkıyla yanıp tutuşan bir Recep Tayip Erdoğan var.
  • Yerel Yönetimler Özerklik şartının 5. Maddesini uygulayacaklarını söylüyorlar. Bu madde ülkenin bölünmesidir. Bu madde Kürdistan’ın kurulması maddesidir.
  • Yedili masayı oluşturan Millet İttifakı bir BOP masasıdır.
  • Ayasofya’nın ibadete açılmasını hala içlerine sindiremediler. Benim yanımda kim ki Ayasofya kapatılsın derse Kuran-ı Kerim de yer alan cihat emrini uygulamaktan çekinmem.
  • Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Milletvekili seçimlerinde de sizlerin oylarına talibiz.

AK Parti İlçe Teşkilatına Ziyaret

Konuşmaların ardından AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Ali Erol’la baş başa bir görüşme gerçekleştiren Çakır, seçim çalışmalarında tüm il ve ilçelerde olduğu gibi Manavgat’ta da AK Parti ile birlikte hareket etme kararı aldıklarını söyledi.

BBP heyeti daha sonra hep birlikte AK Parti ilçe teşkilatını ziyaret etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir