AntalyaGündemMagazin

Perma Akademi Basın Mensupları İle Buluştu

Spread the love

Antalya’daki ilk şubelerinin açılışını gerçekleştiren sektörün köklü eğitim kurumlarından Perma Akademi, basın mensupları ile tanışma yemeği düzenledi.

Eğitim sektöründe 30 yıla yaklaşan deneyimiyle faaliyetlerini sürdüren ve Antalya’daki ilk şubelerinin açılışını gerçekleştiren Perma Akademi, Antalya’daki basın mensupları ile tanışma yemeği gerçekleştirdi. 6 Nisan Perşembe günü Sedir Restaurant’ta düzenlenen yemek, yoğun katılımla gerçekleşti. Uzun yıllar TRT’de Rehberlik Yayın Danışmanlığı yapan marka sahibi Uzman Psikolojik Danışman & Psikolog Ömer Öcal, Antalya Şubelerinin kurucusu Cengiz Büyükgebiz ve Kurum Müdürü Oğuz Uraz’ın katılımları ile gerçekleşen yemekte, Perma Akademi’nin misyon ve vizyonu, eğitim anlayışı ve kadrosu ile ilgili bilgiler, basın mensupları ile paylaşıldı.

Perma Akademi

 ‘İçinde Gelecek Var’

Şu ana kadar kurumlarıyla, başarılı ve nitelikli eğitimin adresi olarak Ankara’nın Çankaya ilçesinde da hizmet veren Perma Akademi, Antalya’da ilk şubelerini açıyor.

“Eğitimde Rehberlik Dergisi”nin yayım faaliyetine başlamasıyla üzerinde çalışılan ve uzun süren bilimsel araştırmalar sonucu ortaya çıkan “Perma Modeli Eğitim” yeni neslin umudu olan bir eğitim yaklaşımıdır. Bu modelin temeli, pozitif psikoloji alanında yapılan bilimsel çalışmalara dayanmaktadır. Bu model bir pozitif eğitim paradigmasıdır. Bu anlamıyla yeni nesil bir eğitim modeli olarak da ifade edilebilir.

Tescilli bir markadır ve Türkiye’de ilk ve tektir. Marka sahibi Ömer Öcal, öğretmen liselerinde rehberlik uzmanı ve yöneticilik yapmış ve daha sonra özel öğretim kurumlarında ve kolejlerde üst düzey yöneticilik görevlerinde bulunmuştur. Türkiye’nin pek çok illerinde öğretmen eğitimleri vermiş, pek çok televizyon kanallarında yayın ve eğitim danışmanlığı yapmıştır. Ergenlik ve pozitif psikoloji alanında yüksek lisansını tamamlamış, Türkiye’nin en geniş kapsamlı “ergenlerde yaşam kalitesi” araştırmasını yapmıştır. Pek çok dergi ve gazetede yazarlık yapmış ve bu alanda bir de telifli kitabı bulunmaktadır. Antalya Şubelerinin kurucusu Cengiz Büyükgebiz’dir. Büyükgebiz, eğitim geçmişi ve güvenilir kişiliği ile bölgenin ve Antalya’nın güvenini kazanmış deneyimli bir eğitimcidir. Aynı zamanda Milli Eğitim Şube Müdürü olarak bölgeye kıymetli hizmetlerde bulunmuştur. Kurum Müdürü ise Antalya’da uzun yıllar yöneticilik deneyimi olan Kimya Öğretmeni ve eğitimci-yazar Oğuz Uraz’dır.

Perma Akademi, alanında uzman ve tam donanımlı öğretmen kadrosu, VIP sınıfları, kendisine ait kapsamlı yayınları ve kendisine özgü eğitim modeli ile öğrencilerini en üst düzeyde hedeflerine ve geleceğe hazırlıyor. Psikoloji ve pedagoji birlikteliğinden doğan ‘Perma Eğitim Modeli’, öğrencilerin pozitif iyi oluşuna, psikolojik sağlamlığına odaklanan bir yaklaşım olmakla birlikte öğrencilerin farkındalığını artırmakta ve LGS ve YKS sınavları dahilinde stressiz hazırlık programı uygulamaktadır. Eğitim modelinde, önce çocuk ve iç dünyasıyla bağ kurulmakta, daha sonra ise onun öğrenmeye olan bakış açısını değiştirerek öğretime başlanılmaktadır. Özetle; Perma Akademi, eğitime ve geleceğe yönelik yeni bir bakış açısı olarak öğrencilerini hedefledikleri noktaya ulaştırmaktadır.

Perma Akademi, 25 yıla dayanan deneyimin, idealin ve hayalin ürünü olarak süper eğitim kadrosuyla, Antalya’da eğitime hazır!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir