AntalyaGündemPolitika

Ebru Akbulut Milletvekilliği Aday Adaylığı için Başvurusunu Yapt

Spread the love

Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 14 Mayıs’ta yapılmasının kesinleşmesi sonrasında siyasi partiler de milletvekilliği aday adaylığı için başvuran birçok kişi arasında

 Büyük Birlik Partisinden Milletvekilliği Aday Adaylığı müracaatını yapan  Ebru Akbulut Büyük Birlik Partisi (BBP) Antalya İl  Başkanına  Murat Barış. Evraklarını telim etti  Akbulut  şunları söyledi:

2023 Genel Seçimleri için milletvekili adaylık başvuru evraklarımızı Büyük Birlik parti Antalya İl teslim ederek tamamladık. Uzun ve meşakkatli bir sürecin ardından çıktığımız bu yolda Rabbim bizleri milletimizin teveccühüne nail olmayı nasip etsin. Akbulut  bizden, takdir Yüce Allah’tan. Hayırlı olsun dedi.”

Aday adaylığının duyulması sonrası yurt genelinde tebrik yağmuruna tutulan Akbulut seçilecek bir sırada olacağı gelen haberler arasında.

Ebru Akbulut  Kimdir

03.03.1985 yılında Serik in tanınmış ailelerinden ve iş insanlarından birisi olan Enver Akın ve Emine Akın’ın iki çocuğundan birisi olarak dünyaya gelmiştir.

Eğitim hayatını Serik te tamamlamış olup 2008 yılında Emin Akbulut ile evlilik yaparak Antalya merkez kepez ilçesinde ikamet etmeye başlamıştır bir erkek çocuğu annesi olan Akbulut

İş hayatın da da Turizm de 2005 yılında başlayarak yönetici olarak devam ettirmiş 2022 yılında ise  Boss Group bünyesinde Üst Düzey yönetici olarak göreve başlayıp devam ettirmektedir.

2021 yılında Büyük Birlik Partisi il kadın kolları Başkanlığına atman Akbulut Antalya da bir çok kadın platformlarında sosyal projeler de önemli katkılar sağlamaktadır ve kendisinin kurucusu olduğu sosyal medyada kadınlar ve esnaflar ile  alakalı platformları yönetmektedir bir çok başarılı kadın organizasyonlarına da sponsor firmaları ile birlikte başarılı bir şekilde imzasını atmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir