Magazin

Muazzez Ersoy, büyük çabayla yaptırdığı ve adının verildiği lösemi hastanesinin isminin değiştirilmesine sitem etti

Spread the love

Ünlü sanatçı Muazzez Ersoy, 2000 yılında büyük çabayla yaptırdığı ve adının verildiği lösemi hastanesinin isminin değiştirilmesine sitem etti. Usta sanatçı, “Böyle bir emek verilmişse ismin değişmemesi gerekirdi diye düşünüyorum. Ya baştan koyulmayacaktı ya da koyulduysa değişmeyecekti” dedi.

Sanatçı Muazzez ErsoyAnkara‘da isminin verildiği hastaneden adının kaldırılmasıyla ilgili kırgınlığını Instagram hesabından paylaştı.

Muazzez Ersoy, 2000’de büyük çabayla yaptırdığı ve adının verildiği lösemi hastanesinin isminin değiştirilmesine sitem etti. Usta sanatçı, “Böyle bir emek verilmişse ismin değişmemesi gerekirdi diye düşünüyorum” dedi.

“EVİMİ HASTANE BAĞIŞLADIM, KONSERLER VERDİM, YARDIMLAR TOPLADIM”

Ersoy, açılış gününde çekilen 2 fotoğrafı takipçileriyle paylaştı ve duygularını şöyle anlattı:

“Hastaneye Ankara’daki dubleks evimi hediye ettim, bağışladım. Konserler verdim, o dönemki Sayın Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel’in yazdığı mektupla hastanemiz için yardımlar toplamaya çalıştım, ilk başta Enver Abi’ye Enver Ören’e gittim, Allah rahmet eylesin, nurlar içinde uyusun, güzellikler içinde uyusun, cennet mekanı olsun. O zamanın meblağı ile çok büyük bir hediye yaptı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir