AntalyaGündem

HAYATI NORMALLEŞTİRME ÇABASI ELBİSTAN’DA DEVAM EDİYOR

Spread the love

ÇİÇEK: HAYATI NORMALLEŞTİRMEK ADINA ENKAZ KALDIRMA ÇALIŞMALARINA AĞIRLIK VERİYORUZ

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, koordinatör valisi olarak Kahramanmaraş’taki görevini artık Elbistan’da yürütüyor. Elbistan’da enkaz kaldırma çalışmaları hakkında bilgiler veren Vali Çiçek, çalışmaların hassas ve bir o kadar da hızlı gerçekleştirildiğini belirtti.

Enkazı kaldırılacak olan binalarla ilgili sürecin hassas şekilde sürdürüldüğünü ve vatandaşların da bu çalışmalar hakkında bilgilendirildiğini dile getiren Vali Çiçek, “Elbistan’da başlatılan enkaz kaldırma çalışmaları sürüyor. Enkazlardan alınan molozlar Çiçek Mahallesi’nde özel olarak belirlenen araziye boşaltılıyor. Elbistan’da yaraları sarmak için sahada tüm gücümüzle mücadele ederken hayatı normalleştirme anlamında da enkaz kaldırma çalışmalarına ağırlık veriyoruz” dedi.

“GÜNDE 20 ENKAZ KALDIRMAYI PLANLIYORUZ”

Elbistan’da enkaz kaldırma çalışmalarının gerekli iş makinesi, kamyon ve ekipman desteği ile daha da hız kazanacağını vurgulayan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, “Bu çalışmaları günlük 20 enkazı kaldıracak şekilde planlama yapıyoruz. Bunun için de iş makinesi ve ekipman hazırlığımızı tamamladık. Araçlar Elbistan’a ulaşır ulaşmaz  gece gündüz demeden vatandaşlarımıza hizmet gayesiyle çalışacağız. İnşallah Elbistan’da yaraların daha hızlı şekilde sarılmasına vesile olacağız.” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir