AntalyaGündemMagazin

MRZ ÇEVRE TEKNOLOJİLERİNDEN YENİ YIL PARTİSİ

Spread the love

Türkiye’nin başarılı iş insanlarından MRZ GROUP Yönetim Kurulu Başkanı Taner MİRZABEY’in çalışanları için düzenlediği yeni yıl ve moral gecesi renkli görüntülere sahne oldu.

Merkezi Antalya’da bulunan, çevre teknolojileri konusunda 20 yıldır Türkiye’nin en başarılı firmalarından birisi olma özelliğini taşıyan MRZ GROUP, endüstriyel üretim ve pazarlama alanında faaliyet gösteren, çevre teknolojileri üretimini ve servisini yaparak, sektörde rekabet gücünü arttırmaya devam ederek özellikle son yıllarda adından sıkça söz ettirmeyi başaran ender firmalardan olmayı başarıyor.

Geçtiğimiz akşam Saklı Meyhanede düzenlenen yıl sonu partisine katılan şirket çalışanları yoğun ve yorucu geçen bir yılın acısını bol bol dans ederek ve gecede sahne alan Genco ile Ahmet Yüzer’in şarkılarına eşlik ederek çıkarttı.

MRZ GROUP Yönetim Kurulu Başkanı Taner MİRZABEY,  şirket çalışanları için düzenlediği gece için “Oldukça yoğun ve yorucu geçen bir seneyi geride bırakıyoruz. Bütün özverileri ile geceli gündüzlü çalışan ekibime sonsuz teşekkür ediyorum. 20 yılda çok yok kat ettik, önümüzdeki yıl da hedeflerimiz daha büyük. Kadromuz endüstriyel üretim ve pazarlama alanında faaliyet göstermekte olup, çevre teknolojileri üretimini ve servisini yaparak, sektörde rekabet gücünü arttırmaya devam etmektedir.

Hedefimiz; Çevre Teknolojilerine yönelik makine üretiminde dünya standartlarına ulaşıp, gelişen teknoloji sistemi ile çevre bilincimizi her adımda ön planda tutarak, amaçlarımız doğrultusunda doğaya ve gelecek nesillere yaşanabilir bir doğa ve dünya mirası bırakarak değer yaratmaktır.

Güzel bir Türkiye için şirket olarak durmadan çalışmaya devam edeceğiz. Bu gece için asıl ben tüm çalışanlarıma teşekkür ederim. “ dedi.

MİRZABEY’E SÜRPRİZ KUTLAMA

Saklı meyhanenin nezih ortamında gönüllerince eğlenen MRZ Çevre Teknolojileri çalışanları, patronları ve MRZ GROUP Yönetim Kurulu Başkanı Taner MİRZABEY için bir de sürpriz doğum günü partisi düzenledi. Geceye denk gelen doğum gününde pastasının mumlarını çalışanları ile birlikte söndüren başarılı iş insanı, gelecek yıllar için herkese sağlık ve bol kazançlar diledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir