AntalyaGündemMagazin

İş insanı Kurucu’dan özel’etkinlik

Spread the love

 İş insanı Kurucu’dan  özel’ etkinlik

Yardımsever iş insanı Barış Kurucu Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı (ZİÇEV)’de yılbaşı etkinliği düzenledi. Kurucu’ Çocuklarımızın bu hayatı seçme şansı yoktu, ama bizim onlara daha iyi bir yaşam sunma şansımız var’ dedi

Antalya’nın hayırsever iş insanı Barış Kurucu yaptığı sosyal yardımlarla adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Kurucu son olarak Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı’nın Antalya’da bulunan şubesinde özel bireyler için bir yılbaşı partisi düzenledi.

Sevgi ve şefkat her şeyi tedavi eder

Özel bireyler için düzenlenen partide konuşan Kurucu;’ Bu çocuklar bizim en değerlilerimiz. Bu kardeşlerimizin her zaman yanında olmalıyız. Sevgi ve şefkatin tedavi edemeyeceği bir şeyin olmadığını düşünüyor, herkesin bir gün engelli olabileceğini de unutmamasını istiyorum’ dedi

Bu çocuklarımız bu hayatları seçmediler

Barış Kurucu çocukların bu hayatı seçmediklerini belirterek; ‘’Böyle etkinliklerin daha çok olması gerekiyor. Unutulmamalı ki kardeşlerimiz hayatlarını seçmediler. Ama bizim onlara daha iyi bir yaşam sunma seçeneğimiz her zaman var’ diye konuştu.

Antalya Emniyet Müdürlüğü’ne özel teşekkür

Etkinlikte her zaman yakın olduğu polisler ile özel çocukları kaynaştıran Barış Kurucu; ‘’ Bu organizasyona destek veren başta dostlarım olmak üzere, özellikle Antalya İl Emniyet Müdürlüğü’ne ve İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik ile değerli eşi Sevinç Çevik Hanımefendi’ye katkılarından dolayı çok teşekkür ederim’ diyerek sözlerini noktaladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir