AntalyaGündemMagazin

İŞ KADINLARI VE UYSAL VARIŞ MEDYA’NIN YENİ YIL KOKTEYLİNDE BULUŞTU

Spread the love

Varış Medya Grubu’nun, Yönetim Kurulu Başkanı Pınar Mater Kahraman Wise Boutique Otel’de kadınlara özel düzenlediği “Yeni Yıl Kokteyli” yoğun bir katılımla yapıldı. Kokteyle, Murat paşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ile Başkan Yardımcısı Oya Kansu da katılan konuklar arasındaydı.
Yeni Yıl Kokteyli’nde kadınlar klasik müzik eşliğinde birbiriyle kaynaştı, sohbet ettiler ve 2023’e en güzel dileklerini iletti. Gelen konuklar arasında Belek Spice Otel’in sahibi Nadire İçkale ve çok sayıda iş kadınının katıldığı kokteylde bol bol sohbetler yapıldı. Sürpriz hediyelerin de dağıtıldığı toplantıya katılan Ümit Uysal, kısa bir konuşma yaptı. Uysal, Varış Medya’nın sahipleri Nesrin Mater ile kızı Pınar Mater Kahraman’a, kendisine böylesine müstesna bir gün yaşattıkları için teşekkür ederken, bu tür toplantıların devam etmesini istedi.
Kokteylin sonunda Nesrin Mater ve Pınar Mater Kahraman, “2023’te herkese sağlık ve mutluluk diliyoruz, en güzel yıllar sizlerin olsun” dediler. Sanatçı Mehtapta harika sesiyle yorumuyla  şarkılarıyla kokteylle rek kattı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir