AntalyaGündemMagazin

Antalyalı Mardinliler Mardin’in Onursal Gecesini Güneş Restoranda Kutladılar

Spread the love

Antalya 2015 yılında kurulan Antalya Mardinli İş Adamları Tarafından Kurulan Kültür Dayanışma Derneği birçok yardımlara imza atıyorlar.

Geç tiğimiz günlerde Mardin Kurtuluş ve Onursal gecesi düzenleyen Antmiad iş adamları  Derneği Mardin Onursal gecesi Güneş restoranda  düzenlediler   gelen konuklar Antmiad Kurucu ve Onursal Başkanı Mehmet Poyraz ve Antmiad yönetim kurulu Başkanı Murat Şahin karşıladı  gelen konuklar arasında  Antalya Büyük Şehir Belediye Başkanı  Muhittin Böcek  Antalya Murat paşa Belediye Başkanı Ümit Uysal  ve Antalya Ticaret Odası Yeni Başkanı  Ali Bahar genç iş insanı  Bilal Gold Mücevherat. Bilal Güler ve geceye birçok kurum ve Dernek üyeleri de hazır  bulundular, ve konuşmalardan sonra  gecenin sevilen sanatçısı Murat Kurşun  sahne Alarak hayranlarına unutulmaz bir  gece yaşattı  Sanatçı Kurşun bir şarkısına Başkan Böcek de eşlik etti.

 Mekanın İşletme sahibi  İsmail Güneş ve oğlu Cemil Güneş Mardinlin  Onursal gecesine ev sahipliği yapmak bir onur dediler mekanda   bir çok etkinlikler yaptıklarını söylediler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir