AntalyaGündemMagazin

Antalya’nın hayırsever iş insanı Barış kurucu Her şey Çocuklar için dedi

Spread the love

Antalya’nın Başarılı iş insanı Barış Kurucu: Her şey çocuklar İçin diyerek düzenlenen 29 ekim cumhuriyet bayramı kapsamında Antalya çocuk esirgeme kurumunda çocuklar için şenlik düzenlendi

Diğer kurumlardan gelen çocuklarla da şenliğe katıldı. çocuklarımız için çeşitli oyun parkları kuruldu, sihirbaz gösterisi Hacivat Karagöz oyunu çeşitli oyunlar düzenlenirken pamuk şekerinden  elma şekerine  dönerinden  pastası  tatlısı dondurmasına kadar çeşitli yiyecek içecek sunumları yapıldı.

Antalya emniyet müdürlüğü bu organizasyon da çocuklarımızın yanında oldu. Trafik polisleri çocuklara trafik kuralları hakkında eğitim verirken Yunus ve asayiş polisleri çocuklarımıza uygulamalı dersler verirken polis maskotları  adeta ilgi odağı oldular ile çok sevinen. Ve oyunlar  oynayan çocuklar güzel bir gün geçirmiş oldular.

bu organizasyonu düzenleyen Antalya’nın hayırsever iş insanı  Barış Kurucu. Çocuklarımız bizim geleceğimiz her zaman onların yanında olmaya devam edeceğiz dedi ve Başta desteklerinden dolayı Antalya emniyet müdürü sayın Orhan Çevik müdürümüze. Bizzat organizasyonumuza katılan çocukları sevindiren destek veren emniyet müdürümüzün eşi sayın Sevinç Çevik hanımefendiye  organizasyonumuza  katılan şube müdürlerimizin saygıdeğer eşlerine ve gelip çocuklarımızı mutlu eden bütün polis abla ve abilerine ve sevgi evleri kurumu müdürümüz. Ali Özdemir’e bu çocuklara verdiği emekler ve bu organizasyonu yapmamızda bize olan yardımlarından dolayı çok teşekkür ederim dedi  iş insanı Kurucu her şey çocuklar için dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir