AntalyaGündemMagazin

SİMGE TEKSTİL ÜNİFORMA HİZMETE AÇILDI

Spread the love

Antalya’da geçtiğimiz günlerde Kızılarık Mah. Kızılırmak Cad. Simge Tekstil Üniforma hizmete açıldı Gelen davetliler işletme sahibi Semra Arslan tarafından karşılandı.

Gelen konuklar arasında iş insanı Hüseyin Türk ve Eşide Hazır bulundu  ve  bir çok dernek  yöneticileri hazır bulundular 6’cı üretim tesisinin Açılış  kurdelesini  aile büyükleri tarafından kesildi Açılış günü  kendi işyeri olarak 20 yılı da kutladı açılışa gelen davetlilerle birlikte yirminci yıl pastasını da hep birlikte kestiler,

Firmamız her yıl yapılan yeni araştırma ve geliştirme çalışmaları ile Otel üniforması, Okul kıyafetleri ve İş kıyafetleri üretimlerinin tüm aşamalarını gerçekleştirebilecek olanakları bünyesinde toplamıştır.

Satış politikamız müşteri memnuniyetini sürekli kılacak, kaliteli ve hızlı üretimi yapacak şekilde, siparişleri tüm birimlere aktarmak, araştırmalar yaparak müşteri isteklerine etkin ve kalıcı çözümler bulunmasını sağlamaktır.

Hedefimiz ürün kalitesini, ürün çeşitliliğini, hizmet kalitesini müşteri beklentilerine uygun olarak geliştirmek, her yıl artan müşteri memnuniyeti ile sektörel pazar payını ve müşteri portföyünü daha da genişletmektir.

Kuruluş Yılı:  2003 Başlıca Ürün Gurubu: Tüm tekstil giyim ürün grupları Üretim Kapasitesi: 70,000 parça / ay Üretim alanı: 4 atölye ile hizmet vermekteyiz dediler

Makine Parkuru: 10 Düz makine 10 Overloc 4 Recme 1 Lastik makinası 1 İlik düğme makinası 1 Ponterez makinası 15 Metre kesim masası  2 Kesim motoru  4 Adet ütü 1 Tane süplime baskı makinası1 Tane çıt çıt makinası  1 Tane gemini kalıp sistemi 1 Tane gemini pasta çizim makinası hizmet verdiklerini söylediler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir