AntalyaGündemMagazin

Mutluluğa ‘’Evet’’ dediler

Spread the love

Antalya’nın tanınmış iş insanlarından Ali Kaya, Sabina Melik ile olan birlikteliklerini Duble Tree Hilton Otel’de Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncünün kıydığı nikah ile taçlandırdı.

Geçtiğimiz ay aile arasında takılan söz yüzüklerinin ardından nikah hazırlıklarına başlayan Kaya çifti, Hilton Otel’de görkemli bir düğün ile dünya evine girdi. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, davetli olarak da katıldığı düğünde çiftin nikahını da kıydı.

İş,cemiyet,sanat ve siyaset hayatının yakından tanıdığı simaların davetli olduğu görkemli düğüne yaklaşık 350 kişi katıldı. Düğün öncesi kız alma töreni düzenleyen Ali Kaya’nın heyecanı dikkatlerden kaçmadı.

Konvoy halinde düğünün yapılacağı otele geçen Sabina ve Ali Kaya, saatler 20.00 gösterdiğinde salona girdi ve ilk danslarını yaptı. Dansın ardından kıyılan nikah sonrası başlayan eğlence geç saatlere kadar devam etti.

Sahnelerin sevilen sanatçısı Serkan Nişancı’nın sahne aldığı düğünde pisti bir an olsun boş bırakmayan davetliler renkli görüntüler sergiledi. Dolarların havada uçuştuğu gecede çocukların ve müzisyenlerin para kapma telaşı görülmeye değerdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir