AntalyaGündemMagazin

Cebinizi Değil, Evinizi Isıtın

Spread the love

Antalya’nın tanınmış iş insanlarından Ersin Niyazi Avşar 20 yıldır kömür sektöründeki başarılı çalışmalarını düzenlediği kampanya ile kutluyor.

Yaşanan yüksek enflasyon nedeniyle alım gücü düşen ve ısınmak için soba kullanan vatandaşları düşünen Antalyalı iş insanı Ersin Niyazi Avşar, kış öncesi düzenlediği İthal Kömür kampanyası ile dar gelirlinin umudu oldu.

Piyasada tonu 7 bin ila 9 bin tl arasında değişkenlik gösteren ithal kömür fiyatını 20’nci yıla özel bir kampanya ile 8.300 Kaloriye sahip ithal Sibirya Kömürünün tonunu 6.250 TL’ye indiren Avşar  ‘’Ülkemde yaşayan dar gelirli insanların sıkıntılarını çok iyi biliyorum. Yıllardır bir çok aileye kömür desteği verdik. Bu sene de kış öncesi herkes fiyatlarını yükseltirken biz fiyatlarda indirime gittik. Burada  hedefimiz, dar gelirli aileleri yaşanan enflasyondan bir nebzede olsa korumak oldu. Sibirya’nın en yüksek kaloriye sahip (8.300) İthal kömürünü Antalya’ya getirdik. Fiyatları da indirebildiğimiz kadar indirdik. Ceviz ve Portakal kömürü olarak 2 çeşit kömür var elimizde, bunları da piyasanın en düşük fiyatı olan 6.250 TL’den satışa sunduk’’ dedi.

Antalya Suphi Türel caddesi Yeni Hal kavşağında ki dev depolarda satışa sunulan İthal Sibirya kömürüne ulaşmak için 0532 500 21 79 nolu telefonu arayabilirsiniz…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir