AntalyaGündemMagazin

Yardım severliği ile çok konuşuluyor

Spread the love

Antalya’nın yardımsever iş insanı Barış kurucu yine her zamanki gibi ihtiyaç sahibi aileleri düşünerek güzel bir yardım kampanyası başlattı.
Her ramazan ayında 2000 aileye ramazan kolisi yardımı, değişik semtlerde 1000 er kişilik iftar yemekleri veren, Elazığ depreminde Antalya’dan 1 tır ihtiyaç malzemesi gönderen, Manavgat’a yardımların da 500 bin ₺lik bütçe ile powerbank, içecek, yiyecek, itfaiyeciler için tulum, eldiven, yangın söndürme cihazları, Jeneratör ve daha sonra kurulan 40 adet konteynerin içlerini beyaz eşya koltuk takımları vs ile dolduran Barış Korucu’nun yardımları say say bitmez.
Şimdi de bu gönlü güzel iş insanı 750 ihtiyaç sahibi aileye okula yeni başlayacak çocukları için Kırtasiye malzemesi dağıtıyor , bu yardımları da tek tek kapı kapı gezerek direkt ihtiyaç sahiplerine elden teslim ediyor. Bu dağıtımlar profesyonel bir şekilde listeler yapıldıktan sonra ihtiyaç sahibi ailelere direk elden teslim ediliyor. hayat paylaşınca güzel diyen iş insanı Barış Kurucu herkesin paylaşması gerektiğini ne kadar verirsen o kadar alırsın sözünün çok gerçek bir söz olduğunu belirtti.
Hele bu son zamanlarda ülkenin zor ekonomik durumunu da belirten süreçte, tamda şimdi birbirimize destek olma vaktidir.
Komşusu aç iken rahat uyuyan bizden değildir düşüncesi ile herkesi böyle yardım kampanyalarına katılması gerektiğini söyledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir