AntalyaGündemPolitika

Memleket Partisi Antalya İl Başkanlığından Sular Durulmuyor

Spread the love

Genel Başkanlığını Muharrem İnce’nin yaptığı Antalya’daki Memleket Partisi skandallar zinciri tek tek yüz üstüne çıkmaya başladı.

Genel Başkanlığını Muharrem İnce’nin yaptığı Antalya’daki Memleket Partisi skandallar zinciri tek tek yüz üstüne çıkmaya başladı.

Memleket Partisi il yöneticisi R.D. Konyaaltı ilçe yöneticisi E.G.’in telefonu kırması tepkilere yol açtı.

Telefonu kırılan Memleket Partisi Konyaaltı İlçe yöneticisi E.G. “ 31.07.2022 tarihinde Memleket Partisi Genel Başkanımız Muharrem İnce Antalya’ya ziyarette bulunmuştu. Programı kapsamında Kaş ilçesine ziyarette bulunduktan sonra dönüş yolunda il yöneticisi R.D.  Konyaaltı ilçe yöneticisi B. D. ve Aksu ilçe yöneticisi O.A. ile birlikte bir minibüse bindik. Korkuteli’nden Antalya’ya doğru seyir halindeyken Antalya yakınlarında minibüs içerisinde tartışma yaşandı. Memleket Partisi İl Yöneticisi R.D. ile aramızda çıkan tartışma sonucu telefonumu kırdı. Çantasında silah olduğunu bildiğim ve korktuğum için tepki gösteremeyip sonrasında suç duyurusun da bulundum” dedi.

Memleket Partisi Konyaaltı İlçe yöneticisi E.G.’in Suç duyurunda Telefonu yere çarparak ekranının kırılması ve kullanılmaz hale gelmesi, Dağ Başında yolda bırakmakla tehdit edilmesi Memleket Partisi İl Yöneticisi R.D.’nin yanında silah olması dikkat çeken ifadelerdir. Bir il Yöneticisinin aracındaki bayan parti yöneticilerine tavrı kabul edilemez. Genel Merkezin Bu konudaki yaptırımının ne olacağı merak konusudur.

Antalya Memleket Partisinde Siyasetin değil de Korku hükümdarlığının ön planda olması çok şaşırtıcı ve düşündürücü.

Konyaaltı ilçe yöneticisi E.G. ifadesinde,

“31.07.2022 tarihinde genel başkanımız Antalya’ya ziyarette bulunmuştu. Programı kapsamında Kaş ilçesine ziyarette bulunduktan sonra dönüş yolunda il yöneticisi R.D.

Konyaaltı ilçe yöneticisi B. D. ve Aksu ilçe yöneticisi O.A. ile birlikte bir minibüse bindik. Korkuteli’nden Antalya’ya doğru seyir halindeyken Antalya yakınlarında minibüs içerisinde tartışma yaşandı.

 Ben telefon ile bir gazeteciyi aradığım sırada R. D. elimden telefonu aldı yere çarptı. Telefonumun ekranı kırıldı.  Ekran kartı da kırılmış. Telefonum şu an açılmamaktadır. Telefonumun marka modeli IME1 numarasını dilekçemde belirttim.  Telefonum şu an yanımda değildir. Kısa süre içerisinde mevcut haliyle getirip tespitini yaptıracağım. Zararım yaklaşık 5.000TL’dir. Yine telefon faturasını da dosyaya ibraz edeceğim. Tanıklarımın iletişim bilgilerini dilekçemde belirttim. Ayrıca “sizi burada dağ başında indiririm” dedi. tehditlerin ardı arkası bitmedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir