AntalyaGündemMagazin

Ömür Gedik’ten filtre esprisi

Spread the love

Ömür Gedik bayram maratonunda 3 gün üst üste sahnedeydi. Gedik, ilk iki gün Antalya Sherwood Otelleri, 3. Gün de Yalova TermalCity’de sahne aldı.

Gedik, bayramın ikinci ve üçüncü günü Antalya Sherwood zincirine ait Kemer ve Lara Otellerinde sahneye çıktı. Grup sektördeki 30’ncu yılını kutlarken, geceye Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Ali Ceylan ev sahipliği yaptı. Otelin yerli ve yabancı misafirleri, Gedik’in söylediği hareketli şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti.  Yerli ve yabancı şarkılardan oluşan geniş bir repertuvarla izleyicileri coşturan Ömür Gedik’in sahnesine ilgi büyüktü.  

İzleyiciler iki saat sahnede kalan Gedik ile selfie yarışına girdiler.

Fotoğraflardaki filtre hilesine değinen Ömür Gedik ‘çektiğiniz selfielerde filtresiz yüklerseniz küserim’ diye izleyicilere takılmadan geçmedi. Gedik, turistlerin ve küçük hayranlarının selfie isteklerini geri çevirmedi. 30. Yıl kutlamaları çerçevesinde düzenlenen konserlere Ceylan İşletme AŞ.  Yönetim Kurulu ile üst düzey yöneticiler ve hotel çalışanları da katıldı.

Ömür Gedik, Antalya’da Ferhat Göçer’le tekrar sahneye çıkacak

Gedik, grubun 30. Yıl kutlamaları çerçevesinde, 22 Temmuz akşamı Antalya Sherwood Exclusive Lara’da Ferhat Göçer ile birlikte tekrar sahneye çıkacak. Bitmek bilmeyen enerjisiyle, 2 saat sahnede kalan sanatçı, izleyicilere “Ferhat’ı da alıp geleceğim” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir