AntalyaGündemMagazin

HARLEY DAVIDSON ANTALYA DA YAZA MERHABE DEDİ

Spread the love

HOG Antalya Chapter üyeleri ile Harley Davidson kullanıcılarından oluşan yaklaşık 120 kişilik grup, Harley Davidson Antalya mağazası önünde hazırlanan alanda “Yaza Merhaba” adı altında düzenlenen etkinlikte aileleriyle birlikte keyifli bir gün geçirdi.

HOG Antalya Chapter’ın yeni Başkanı Ahmet Demir ve Harley Davıdson Antalya mağazasının kurucusu Hüseyin Acarlıoğlu ile Enes Acarlıoğlu tarafından düzenlenen ve üyelerin bir biriyle kaynaşmasını, Harley tutkunlarına referans olmasını hedefleyen parti renkli görüntülere sahne oldu.

Antalya iş,siyaset,sanat ve cemiyet hayatının yakından tanıdığı Harley-Davıdson kullanıcılarının aileleri ile birlikte katıldığı organizasyonda mağazanın önüne kurulan alanda Brezilyalı dansçıların ve Gogo kızların gösterileri nefes kesti.

HOG Antalya Chapter’ın yeni Başkanı Ahmet Demir yaptığı konuşmada “Burada ki hedefimiz, üyelerimiz ile yeni kayıt olan üyelerimizin bir biriyle kaynaşmasını sağlamak. Aynı zamanda Harley Davıdson’a gönül vermiş birçok kişiye de referans olmak.

Ben HOG’un eski Başkanı Okan Tanrıverdi kardeşim ile birlikte yıllardır en iyi projeleri üretmek için çalıştık. Ben Başkan yardımlığı görevinden sonra Başkan oldu. HOG’un tüm işleyişini çok iyi biliyorum. Bizim gurubumuzda diğer motor gurupları gibi eğitimsiz motor kullanıcımız yok. Hepsi en gerekli eğitimleri aldıktan sonra HOG’a üye olabiliyorlar. Biz sosyal sorumluluk projelerinde çok daha fazla yer alıyoruz. Harleyin marka değeri çok yüksek ve biz bu marka değerini Antalya’da çok daha fazla duyurmayı hedefliyoruz.” dedi

TÜRKİYE’DE DÜNYA HARLEY RALLİSİNİ ORGANİZE EDECEĞİZ

Demir, konuşmasında çok önemli bir müjdeyi de üyelere açıkladı. 2023 yılında Türkiye Rallisini yapıp 2024 yılında Türkiye Dünya Harley Rallisini getirmeyi planlıyoruz. Bu ralli sayesinde dünyanın birçok ülkesinden Harley kullanıcıları ülkemize gelerek sürüşler yapacak. Bu hem ülke ekonomisi hem de Türkiye’nin tanıtımı için çok önemli bir proje. Hedefimiz 2024. Dedi.

HARLEY DAVIDSON ANTALYA ARTIK ÇOK DAHA GÜÇLÜ

Harley Davıdson Antalya’nın kurucusu Hüseyin Acarlıoğlu’da konuşmasına HOG’un yeni başkanına başarı dileklerini ileterek başladı. Acarlıoğlu; Harley Antalya’nın kuruluşundan bugüne kadar çok şey değişti. İlk başlarda Harley kullanıcısı olma hevesi olan arkadaşlar vardı . Onlar heveslerini alıp gittiler. Onları tanıdığımız için de çok mutluyuz. Yeni kullanıcıların Harley aşkını yaşadığını görüyoruz ve markaya daha fazla sahip çıkıyorlar. Eskiler halen gurubumuzun içindeler ancak, eskisi kadar tüm sürüşlere katılamıyorlar. İşletme olarak da çok yol kat ettik, 11 sene olmuş kuruluşumuzdan bu güne geçen süre. Bizde artık acemiliğimiz atıp çok daha profesyonel şekilde yolumuza devam ediyoruz dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir