AntalyaGündemMagazin

Güzeller Belek’te Toplanıyor

Spread the love

2019 yılında Kapadokya’da ilki düzenlenen ve ardından yaşanan Pandemi nedeniyle ara verilen “Global model of the World” and “Miss Cappadocia”. Güzellik yarışmasının 2’ncsi bu sene 19-25 Haziran tarihleri arasında Belek’te ki kamp ile başlıyor.
Rusya’nın ünlü mankenlerinden MFD model sahibi Yulia Pavlikova ve SC Multimedia patronu Serkan Cepheci tarafından organize edilen yarışmaya çeşitli ülkelerden toplam 33 finalist katılacak.
Geçtiğimiz yıllarda düzenlenen ve büyük ilgi gören yarışmanın 2’ncisine ev sahipliği yapacak olan Nevşehir’in dünyaca ünlü turistik bölgesi Kapadokya’da hazırlıklar hız kesmeden devam ediyor.

BELEK’TE TOPLANACAKLAR

19-25 HAZİRAN tarihleri arasında Nevşehir’in Avanos ilçesindeki Suhan Hotel’de kampa girecek olan 33 ülke finalistleri 24 HAZİRAN akşamı Peri Bacalarının ortasında yer alan “Perili Ozanlar Vadisinde “ büyük jüri karşısına çıkarak zorlu bir sınav verecek.
Kamp öncesi Antalya Belek’te Güral Otel’de bir araya gelecek olan yarışmanın finalistleri, buradan otobüsler ile yarışmanın düzenleneceği Kapadokya’ya geçecek.

Richy Life Club Ana Sponsorluğunda bu yıl 2’ncsi düzenlenecek olan “Global model of the World” and “Miss Cappadocia” yarışmasının Direktörü Yuliia pavlikova “ Pandemi nedeniyle ara verdiğimiz yarışmamıza gösterilen yoğun ilgiden dolayı son derece mutluyuz. Daha önce 30 finalist ile gerçekleştirdiğimiz yarışmayı bu sene 33 finalist ile gerçekleştiriyoruz. Dünya’nın en güzel kızlarının kıyasıya yarışacağı yarışma için Belek’te toplanıp burada yarışma öncesi moral depolayacağız” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir