AntalyaGündemMagazin

Selami Şahin ve Sezen Aksu, Şarkılarını Hayri Akça’ya Emanet Etti.

Spread the love

Antalya sahnelerinde uzun yıllardır fırtınalar estiren, ardından İstanbul, Ankara, İzmir, Eskişehir ve Muğla (Bodrum) gibi şehirlerin vazgeçilmez sanatçısı olmayı başaran Hayri Akça, Selami Şahin’in yıllardır dillerden düşmeyen” Seni Seviyorum” isimli şarkısına klip çekti.

Selami Şahin gibi ünlü sanatçı ve söz yazarı Sezen Aksu’da “Tükeneceğiz” ve “Her şeyimsin sen” isimli şarkılarını Hayri Akça’ya emanet etti.  Geçtiğimiz günlerde dijital platformlarda yayınlanmaya başlayan ve ilk gün sonunda büyük bir hayran kitlesine ulaşan Selami Şahin’in “Seni Seviyorum” isimli şarkısına çektiği klip büyük beğeni topladı.

Klip çalışmasının yayınlanmasının ardından Sezen Aksu’nun “Tükeneceğiz” ve  Söz & müzik Hayri Akça’ya ait “Her şeyimsin sen” isimli şarkıları için stüdyoya girmeye hazırlanan Akça, bu yaz sezonuna damgasını vurmaya hazırlanıyor..

Ünlü sanatçılar Sezen Aksu ve Selami Şahin’in “bizim şarkılarımızı en iyi şekilde yorumlayacağına inandığımız için şarkılarımızı Hayri Akça’ya verdik. Kendisi de bizleri mahcup etmedi” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir