AntalyaGündemMagazin

Irak Yay ve ok Federasyonu Olimpiyat Komitesi Türk teknik direktörü Vedat Erbay ile sözleşme imzaladı

Spread the love

Yay ve ok Federasyonu, milli takımları denetlemek üzere bir Türk teknik direktörle sözleşme imzaladı

Irak yay ve ok federasyonu, Irak milli Olimpiyat Komitesi’nin himayesinde Perşembe günü, Türk antrenör Vedat Erbay ile milli takımları oyunda eğittiği bir eğitim sözleşmesi imzaladı.

Irak milli Olimpiyat Komitesi başkanı Sayın Raad Hamudi, Türk teknik direktörü, oyun Federasyonu başkanı ve beraberindeki heyeti, oyunun gerçekliğini geliştirmek ve istenen hedeflere ulaşmak için yükseltmek için bir sonraki çalışmalarında başarı umuduyla karşıladı.

Hamudi, Irak milli Olimpiyat Komitesi’nin, yabancı eğitim yetkinlikleriyle yapılan sözleşmelerin sonuçlandırılması ve mevcut paraya göre Arap ve kıta şampiyonalarının düzenlenmesi için sürekli hareket yoluyla ulusal federasyonlara destek sağlamak zorunda olduğunu ve hala mecbur olduğunu vurguladı.

 Irak merkez yay ve ok Federasyonu başkanı Sayın Saad el Meşhedani, Olimpiyat Komitesi başkanı’nın desteğini ve işbirliğini takdir ederek, Olimpiyat Komitesi’nin genel olarak spora ve oyununa zorunlu bir katkı olacak bu adıma sponsor olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi özellikle.

Türk Koç, Sayın Vedat Erbay, Irak’ta yeni çalışmaları ile mutluluğu dile getirerek, Irak takımları ile onun eğitim deneyimi sağlamak ve somut bir fark, sonuçları ve performans ile, aynı anda vurgulayan Ok ve yay, erken gelecek yıl Mayıs ayında başlayacak olan özellikle Asya Şampiyonası, takım bekliyor yaklaşan katılım ve haklar elde etmek umut vadeden teknik performans geliştirmelerine yardımcı olmak amacıyla antrenörler Irak için teknik uzmanlık vermek için çabaları.

Sözleşmenin imzalanması Irak Ulusal Olimpiyat Komitesi Başkanı Bakhtiar takımı, Olimpiyat Komitesi Başkanı Merve Abdülhamit, Olimpiyat Komitesi Başkanı Ahmed Sabri Mali Sekreter, Irak ve yay Federasyonu-Mashhadani, Federasyonun Bay Karim Hamad, Sekreter, Sayın Adnan Jalab, Mali Sekreter Bay Saad al oku Federasyonu Başkanı Genel Sekreter Yönetim Ofisi üyesi katıldı, Olimpiyat Komitesi Başkanı Ali El-Badri Hukuk Bürosu Irak Muay Thai Federasyonu Sayın Mustafa Jabar bu alag Başkanı ve Müdürü. İmza töreninde bir araya geldiler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir