AntalyaGündemMagazin

Future Fashion Faces World

Spread the love

Bu yıl Antalya’da 7’ncisi gerçekleşen “Future Fashion Faces World” yarışmasının finali, Sera Otel’de gerçekleşen görkemli bir gala ile sona erdi. Kadınlar Kategorisinde Philippine Güzeli Sofia, erkekler Kategorisinde ise Mexico modeli Davıd kazanan isimler oldu.

Future Fashion Faces World kurucu Başkanı Svetlana Shopova tarafından bu sene 7’ncisi düzenlenen ve farklı ülkelerden yarışmaya katılan toplam 36 yarışmacı, geleceğin moda yüzü olmak için kıyasıya yarıştı. Geçtiğimiz ay Antalya’da kampa giren ve 1 haftalık yoğun kamp dönemi sonunda dev jüri karşısına çıkan 36 yarışmacı yöresel kıyafetleri ile podyumda adeta göz kamaştırdı.

Rengarenk kıyafetler ile gala salonunu dolduran konuklar ve jüri karşısında ter döken Dünyanın birbirinden güzel kızlar ve yakışıklı erkek modelleri  sektörün sözcüsü olma ve kendilerini gösterme fırsatı buldu.

Kamp döneminde Antalya’nın en güzel yerlerini dolaşan finalistler, yaptıkları sosyal medya paylaşımları ile Antalya tarihini ve mutfağını kendi ülkelerindeki takipçileri ile paylaşırken şehrin tanıtımına da büyük katkı sağladı.

Future Fashion Faces World Genel Müdürü ve aynı zamanda Kareograf Jessica Do Bonfım, yarışmaya gösterilen ilginin ger geçen sene artarak devam ettiğini söylerken Antalya’nın bu tür organizasyonlar için vazgeçilmez olduğunu belirtti.

Future Fashion Faces World yarışmasının dev jürisinde Antalya’nın yakından tanıdığı isimler de vardı. Grafik sanatçısı ve ressam Himmet Öcal, GM ve ATF- Antalya Turizm Fuarı Kurucusu Selçuk Meral, Koza TV Antalya sorumlusu Yalçın Teke jüride dikkat çeken isimlerdi.

Koza TV’den canlı olarak yayınlanan yarışmanın sponsorlarının da katıldığı final gecesine katılan sınırlı sayıda ki davetliler günün tadını çıkarırken, sosyal medya paylaşımları ile Antalya’nın gönüllü turizm elçileri oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir