AntalyaGündemKöşe Yazıları

Antalya Noyan Aksoy’u Sevdi

Spread the love

Türkiye’nin sevilen seslerinden Noyan Aksoy, geçtiğimiz hafta Konyaaltı’nın popüler mekanlarından Heycanlı Sahnede sevenleri ile buluştu.

İstanbul, Ankara ve İzmir sahnelerinde fırtınalar estiren ve geçtiğimiz yıllarda Sevgim Yılmaz ile birlikte yayınladıkları “Bile Bile Yandı Yüreğim” isimli parçaları ile sosyal medya da  40 Milyon üzerinde izlenme alan Noyan Aksoy kısa sürede büyük hayran kitlesine ulaştı.

Geçtiğimiz hafta sonu Antalya gece hayatının yeni mekânlarından Heycanlı sahnede müzik sevenlerin hınca hınç doldurduğu gecede sahneye çıkan Noyan Aksoy, sahne performansı ve söylediği şarkılar ile bir kez daha gönüllerde taht kurdu.

Uzun yıllar Antalya’da başarılı işletmeciliği ile adından söz ettiren Hakan Aksoy’un oğlu olan Noyan Aksoy, yine gece hayatının yakından tanıdığı Ehli Keyf ve Boleyn’in eski patronlarından amcası Gökhan Aksoy’un büyük desteğini arkasında hissettiğini  söylerken “Antalya benim ikinci memleketim ve burada olmaktan büyük mutluluk duydum. Bu özel gecemde beni yalnız bırakmayan herkese sonsuz teşekkürler” dedi.

Sahne aldığı gecenin sonunda Antalya gece hayatının popüler mekanlarından birçok teklif alan Aksoy, yakın zamanda tekrar Antalya gecelerinde boy gösterecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir