AntalyaGündemMagazin

Ünlü Organizatör’den Milli Muay Thai Sporcusuna Evlilik Teklifi

Spread the love

Antalya eğlence sektörünün tanınmış simalarından Batu Production Organizasyon şirketi sahibi organizatör Furkan Bedir, Muay Thai milli takım sporcusu Sümeyye Özen ile dünya evine girmeye karar verdi.

Geçtiğimiz günlerde  Antalya, Belek turizm bölgesinde bulunan Land of legends theme parkta gerçekleşen evlilik teklifi organizasyonunda, organizatör Furkan Bedir, uzun süredir birlikte olduğu Türkiye Muay Thai milli takım sporcusu ve Avrupa ikincisi olan Sümeyye Özen’e evlilik teklifinde bulundu.

Land of legends theme park içerisinde yer alan ‘’Nemo Concept Restaurant’’ ta gerçekleşen evlilik teklifi organizasyonunda , çiftin oldukça heyecanlı oldukları gözlendi. Organizatör Furkan Bedir ‘’ Bugüne kadar bir çok evlilik teklifi organizasyonu gerçekleştirdim. Bir çok çiftin mutluluklarına şahit olma fırsatı yakaladım ve yarattım. Fakat iş kendi evlilik teklifin olunca işler o kadar da kolay olmuyormuş. Heyecandan ne söyleyeceğimi unuttum.’’ Dedi. Özdemir Erdoğan’ın bana ellerini ver şarkısı eşliğinde ilk dansını yapan çift, mekandaki misafirler tarafından büyük alkış toplayarak evliliğe ilk adımlarını atmış oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir