AntalyaGündemMagazin

2022’ye Böyle Girdiler

Spread the love

Yeni yılı Antalya’da eğlence mekanları, restoranlar ve otellerde karşılayan eğlence severler renkli görüntülere sahne oldu.

Günler öncesinden programlarını hazırlayan ve açıklayan bir çok işletme aradığı doluluğu yakalayamasa da en iyi hizmeti sunmak için adeta birbirleri ile yarıştı. Farklı tatlar ve mönülerin yanı sıra sevilen sanatçılar ile konuklarına en güzel yılbaşını yaşatmak için tün çabayı gösteren işletmeler, kovid-19 vaka sayılarının artması nedeniyle istenilen kapasiteye ulaşamadı.

Geçtiğimiz aylarda Türkay Otel üstüne açılan Roof  Restorant Pub ve Güneş restoran Konyaaltı’nda eğlencenin adresi olmayı başardı. Sahnelerin sevilen sanatçısı Erkam Aydar’ın sahne aldığı Güneş restoran müdavimlerini ve eğlence sevenleri ağırladı.

Lara bölgesinin yıldızı Dazzle Mezze’de bir döneme damgasını vurmuş Galatasaray’ın yıldız futbolcularından ve şuan TFF 2. Lig takımlarından Eskişehirspor’un Teknik Direktörü Suat  Kaya eşi ve dostlarıyla birlikte Dazzle’ı tercih edenler arasındaydı.

Atatürk Parkı içerisinde geçtiğimiz ay hizmet vermeye başlayan Paşam sahne ve Parkın sevilen mekanı  Hayal kahvesi, düzenlediği programlarla konuklarına keyifli bir yılbaşı yaşatmayı başardı. Yenilenen ve kalitesinden ödün vermeyen Turgay Et, cemiyet hayatının önde gelen isimlerini ağırladı. Renkli gecenin yaşandığı Turgay Et, kaliteli bir ortamda 2022’yi karşılamak isteyenlerin tercihi oldu. Sahne Antalya’da Pınar Özkan sahne alırken,  Kül Sahne ve  Surdibi meyhanesi alternatif eğlenceleri ile dikkat çekti.

Can Afacan ve Meral Uzun ile yeni yılı karşılayan Virtüöz Sahne, kaliteli müzik dinlemek ve gönüllerince eğlenmek isteyenlerin tercihi oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir