AntalyaGündemMagazin

Kaleiçi’nin Gözdesi Lara’da da Sevildi

Spread the love

Uzun yıllardır Kaleiçi’nde hizmet veren ve müdavimleri ile her gece dolup taşan The Sponge Pub’ın Eski Lara yolunda ki yeni mekanı da kısa sürede büyük ilgi görmeye başladı.

Geçtiğimiz hafta sonu, Antalya sahnelerinin yıldız sanatçısı Mehtap Erbaş’ın sahne aldığı The Sponge Pub’a ilgi büyüktü.

80’le 90’lar adı altında düzenlenen geceye katılan  işletmenin müdavimleri, uzun süre hafızlardan silinmeyecek bir geceye tanıklık etti. Mekanın sanatçısı Mehtap’ın konukları geçmişe götürdüğü gece renkli görüntülere sahne oldu.  Hep bir ağızdan söylenen şarkılar ve edilen danslar ile hareketlenen gece , geç saatlere kadar devam etti.

Antalya iş, cemiyet ve sanat dünyasının birçok simasının akın ettiği 80’ler 90’lar partisine gösterilen ilgiden duyduğu mutluluğu sahne mikrofonundan paylaşan Mehtap Erbaş, böylesi bir günde kendisini yalnız bırakmayan tüm konuklara teşekkür etti.

Söylediği her şarkı sonrası alkış yağmuruna tutulan sanatçı, gelen istek şarkıları da kendine has yorumu ile tek tek söyledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir