AntalyaGündemMagazin

Akdeniz iş kadınları Yemekte Bir Araya Geldiler

Spread the love

Yeni kurulan Akdeniz İş Kadınları Derneği dün akşam ikincisini düzenledikleri B2B Workshop ile iş kadınlarına işini ve faaliyetlerini geliştirecek bir organizasyon daha gerçekleştirdi. Barınak Balıkevi toplantı salonununda gerçekleşen     organizasyonda Başkan Filiz Çakır açılış konuşması yaparak, tüm üye iş kadınlarımıza ve gazetecilerimize hoş geldiniz diyerek herkesi karşıladı.

İŞ’te KADIN mottosu ile kızkardeşlik prensibini benimseyen dernek, yeni dünya algısında artık herkesin birbirine sağ duyu, içtenlik ve gerçek bir gönül bağı ile destek olması gerektiği ve iş hayatında her kadının büyük bir destek ile birbirlerinin yanında olması gerektiğini vurguladı. Her biri birbirinden başarılı genç iş kadınının iş faaliyetlerini geliştirdiği Workshop ya çok yüksek bir katılım ve iştirak oldu. Salon yetmeyince daha büyük salonlarda 100 kişi üzeri organizasyonların sırada olduğunu belirten başkan Filiz Çakır, katılımdan dolayı memnuniyetini bildirdi.

 Derneğin gelecek projeleri, sosyal sorumluluk ve etkinlikleri faaliyetleri, hakkında geniş yer verildi. Dijital pazarlama, sosyal medya, E-ticaret alanların da gelen uzmanlar ile herkes işini daha nasıl geliştireceğini öğrenirken herkes özellikle, kızkardeşlik, içtenlik ve birlikte dahada güçlü, dahada keyifliyiz ilkesi ile samimi fotoğraflar ve anlar paylaştı. Yakın zamanda bir organizasyonun daha geleceğini belirten Filiz Çakır, herkese teşekkür ve şükranlarını sunarak geceyi kapattılar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir