AntalyaGündemMagazin

Yemeksepeti Banabi market uygulaması Manavgat’ta hizmete girdi.

Spread the love

Türkiye’nin önde gelen firmalarından olan Yemeksepeti Banabi market uygulaması Manavgat’ta hizmete girdi. Firma açılışa ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na özel  olarak Manavgat’ta 29 Ekim tarihinde sipariş sepetine Nutuk ekleyen herkese her sipariş için ücretsiz Türk Bayrağı ve Atatürk’ün Nutuk kitabını hediye ediyor.

Yaklaşık 1500 kalem ürünüyle market alışverişlerinizi evinizden veya işyerinizde cep telefonu uygulaması ve internet üzerinde yapılmasına imkan sağlayan Yemeksepeti Banabi uygulaması Manavgat’ta faaliyete başladı. Hergün onlarca değişik üründe indirimlerin olduğu Yemeksepeti Banabi’den verdiğiniz siparişler en geç 10-15 dakika içerisinde hızlı bir şekilde adresinize teslim ediliyor.
Gıdadan kozmetiğe, temizlik ürünlerinden içeceklere kadar birçok ürünün yeraldığı Yemeksepeti Banabi, koronavirüs tehditinin hala sona ermediği ülkemizde alternatif bir satış mecrası olarak ilk sıralarda öne çıkıyor. Yemeksepeti Banabi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na özel Türk Bayrağı ve cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün Nutuk kitabını hediye ediyor.
Yemek Sepeti Banabi Manavgat Distribütörü Paşa Grup İşletmecisi İbrahim Kürşat Torun; Paşa Sigorta, Paşa Tarım ve Paşa Turizm dışında Yemeksepeti Banabi Manavgat işletmesiyle de bölgeye artı istihdam sağladıklarını belirterek dev bir marka ile Manavgat’ta hizmet vermeye başladıkları için mutlu olduklarını kaydederek Manavgat’ta hizmet vermekten büyük bir onur duyduklarını belirterek tüm ulusumuzun 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının kutlu olmasını temenni etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir