AntalyaGündemMagazin

SELİN CİĞERCİ’NİN YENİŞUBESİ ANTALYA’DA

Spread the love

Sosyal medya fenomenliğinin ardından kendi kozmetik markasını kuran Selin Ciğerci, Türkiye ve yurt dışında kendi ismiyle “Selin Beauty Center Güzellik Merkezi” salonları açmaya devam diyor.

İstanbul, Ankara, İzmir başta olmak üzere Azerbaycan ve Dubai’ye de bayilik veren Ciğerci, geçtiğimiz hafta 17’nci şubesinin açılışı için Antalya’ya geldi. Ebru Avşar’ın franchising alarak sahibi olduğu Selin Beauty Center Güzellik Merkezi açılışı görsel şölene dönüştü.

Selin Ciğerci hayranlarının akın ettiği açılışta, Antalya cemiyet hayatının önde gelen isimleri de yerini aldı. Ayrıca Selin Beauty Center Güzellik Merkezinin diğer şehirlerdeki işletmecileri Antalya’da ki açılışa katıldı.

Fenomen yıldız ile fotoğraf çektirmek isteyenlerin sıraya girdiği davette, bütün hayranları ile tek tek selfie yapan Ciğerci, daha sonra yorularak çekimlere oturduğu yerden devam etti.

Açılışta bir konuşma yapan Selin Ciğerci “En sevdiğim şehirlerden birisi olan Antalya’da 17’nci mağazamı açmanın heyecanını yaşıyorum. Kendi adım ile kurduğum markanın kısa sürede bu kadar sevilmesi gurur verici. Şubelerimiz hızla artarak devam edecek” diyerek açılış kurdelesini sevenleri ile birlikte kesti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir