AntalyaGündemMagazin

ANSİAD 3. CUMHURİYET TENİS TURNUVASI BAŞLADI

Spread the love

ANSİAD ve ATİK iş birliğiyle her yıl Cumhuriyet Bayramı’na özel düzenlenen 3. ANSİAD Cumhuriyet Tenis Turnuvası başladı.

Geçtiğimiz hafta sonu Antalya Tenis İhtisas ve Spor Kulübü (ATİK)’nün desteği ile 30 Ekim 2021 tarihine kadar devam edecek olan ANSİAD 3.Cumhuriyet Tenis Turnuvası açılışına özel ATİK’de düzenlenen  Mangal Partisine çok sayıda seçkin davetli katıldı.

Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ANSİAD) ve Antalya Tenis İhtisas ve Kulübü (ATİK)’nün iş birliğinde Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında bu yıl üçüncü kez düzenlenen ANSİAD 3. Cumhuriyet Tenis Turnuvası, 30 Ekim  tarihine kadar devam edecek. Turnuvanın ilk günündeki maçlar kıran kırana bir mücadeleye sahne oldu.

KATILIMDAN MEMNUNUZ

ANSİAD üyesi iş insanlarının ve Antalyalı tenisçilerin turnuvaya büyük bir ilgi gösterdiğini kaydeden ANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Akın Akıncı,  her geçen sene artarak devam eden katılımcı sayısından duyduğu memnuniyeti dile getirirken “Bu özel turnuvanın her sene üzerine bir şeyler katarak devam ediyoruz. Geçtiğimiz 2 yılda olduğu gibi bu senede 480 katılımcıya ulaşmamız gurur verici. Seneye çok daha fazla katılımcı sayısına ulaşacağımıza eminim . ANSİAD Tenis Komitesi tarafından Cumhuriyet Haftası etkinlikleri içerisinde yürütülen bu turnuvayı daha da ileriye taşımayı hedeflediklerini dile getiren Başkan Akıncı, “Bedensel ve sosyal yeteneklerin ilerlemesi adına da başarılı bir etkinlik süreci geçiriyoruz. Spor ciddi bir disiplin ve cumhuriyetimizin kuruluşundan beri Mustafa Kemal Atatürk’ün de ilerlemesini öngördüğü, zeki, çevik ve ahlaklı gençlerin yetişmesini temenni ettiği gibi bu süreci 3 yıldır sürdürmekten gurur duyuyoruz. Projeyi yürüten ve destek çıkan bütün üyelerimize, ATİK’e teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir