AntalyaGündemMagazin

Sanatçı Yenigün Attım Kadehi Şarkısını Tanıttı

Spread the love

İsmini O ses  Türkiye’nin ilk sezon finalisti olarak duyuran Opera sanatçısı Sahnelerin sevilen sesi Mehmet Yenigün, sanat hayatının 20’inci yılına özel Pop Arabesk bir single albüme imza attı. 

 Sevilen Sanatçı Yenigün ‘Attım Kadehi’ isimli şarkıya İstanbul Şile’deki balıkçı köyünde klip çekti. Sözleri Zafer Kerey, bestesi Turgay Saka ve aranjesi Atınç Tombak’a ait olan ‘Attım Kadehi’ isimli şarkının klibinde usta tiyatrocu Selahattin Taşdöğen balıkçı olarak rol aldı. Klibin yönetmenliğini ise Ünlü Fotoğrafçı ve Yönetmen Ali Eşitmez üstlendi,  Klip Net D başta olmak üzere tüm dijital platformlarda Kerey Prodüksiyon etiketiyle yerini aldı.

Kısa sürede dinleyiciler tarafından büyük beğeni alarak müzik listelerine hızlı giriş yapan Attım Kadehi şarkısı şimdiden sahnelerin favori şarkısı olmaya başardı Klib galasında gelen konuklar arasın Antalya Kemer Eski Belediye Başkanı’ da yerini aldı  ve Sanatçı Mehmet Yenigün’ü kırmayıp sahneye çıkarak 2 şarkı okudu gelen davetliler sanatçı yeni günün söylediği şarkılarla gönüllerince eğlendiler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir