AntalyaGündemMagazin

MEGA FAST’TE YOLSUZLUK İDDİASI

Spread the love

Antalya Lara Dido Beach & Camping alanında 4 gün 4 gece boyunca sınırsız eğlenceye hazır mısınız? Sloganı le başlayan Mega Fast 3’ncü gününde yolsuzluk iddiaları nedeniyle yarıda kadı.
Antalya’da Ağustos ayında düzenlenmesi planlanan ancak yaşanan olaylar nedeniyle Eylül ayına ertelenen Mega FAST, bir çok ünlü sanatçı ve gurubu eğlence sever gençler ile buluşturmayı hedeflemişti. 35.000 m2 üzerine kurulan konser alanları, kamp çadırları günler öncesinden doldu. Organizasyonu gerçekleştirecek olan Mega İnşaat patronu Metin Cebeci ve oğlu Mesut Cebeci, festivalin daha da başarılı geçmesi, sanatçı organizasyonlarında sorun yaşamamak için İstanbul’da Cengiz B’nin sahibi olduğu bir firma ile anlaştı.
Yaklaşık 900’bin TL organizasyon bedelinin 500 bin TL’lik bölümünü peşin olarak ödediklerini söyleyen Mega İnşaat yetkilileri, kalan kısmın da organizasyon tarihleri içerisinde ödeneceğinin taahhüdünü verdi. 23 Eylül günü kapıların açılması ve festivalin başlaması ile birlikte, organizasyonu düzenleyen Cengiz B. Nin isteklerinin bitmediğini kalan rakamında ödenmesi için baskı yapıldığını, aksi taktirde sanatçıların gelmeyeceğini söylemesi üzerine kendilerine kalan kısmında ödendiğini söyleyen Mega İnşaat patronu Mesut Cebeci “Bu ödemeleri de yapmamıza rağmen sürekli olarak bir bahane ile bizden para talep ettiler. Bizde ilkini düzenlediğimiz ve daha sonrasında ulusal hale getirmeyi planladığımız MEGA FAST’’in yarıda kalmaması için toplamda 1 Milyon 400 Bin tl ödeme yaptık. Bilet satış, kapı gelirlerini bizim almamız gerekirken bu giriş ve bilet paralarını da organizasyon firması kendi hesaplarına aktardı. Bizim haberimiz olmadan sanatçıları arayıp 3’ncü ve son gün organizasyonlarının iptal ettiklerini söylemişler. Biz de yasal haklarımızı kullanmak için Antalya Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunduk.” Dedi.
Konser günlerini ve sevdikleri sanatçıları izlemek için bilet alan ve kamp kuran gençler, 3 günde konserlerin iptal edilmesi ile büyük hayal kırıklığına uğradı. Konser alanında gelecek sanatçıları beklerken konser alanlarının sökülmesini izleyen müzik sevenler organizasyonu düzenleyen firmaya tepki gösterdi.
Mega İnşaat yetkilileri, Antalya’nın organizasyon anlamında daha da gelişmesi için böyle bir proje hazırladıklarını ancak, karşılarına kendilerini dolandıracak bir firma ile anlaşacaklarını bilmediklerini söylerken “Biz tecrübesizliğimizin kurbanı olduk. Sanatçıların bütün paralarını peşin olarak ödememize rağmen hem biz hem de organizasyonun yapıldığı Dido Beach patronu Hasan Topaloğlu mağdur durumda kaldı. Bundan sonra hukuki süreci takip edip hakkımızı geri almaya uğraşacağız “ dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir