AntalyaGündemMagazin

Tunç Müstecaplıoğlu Yaşam Boyu Tavsiyeler Verdi

Spread the love

Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) tarafından “Bir otel profesyonelinden yaşam boyu tavsiyeler” Tunç Müstecaplıoğlu’nun yeni kitabı “Bir otel profesyonelinden yaşam boyu tavsiyeler” in tanıtım gününe çok sayıda davetli katıldı.

POYD Başkanı ve aynı zamanda Innvısta Hotel Genel Müdürü Ülkay Atmaca’nın organizasyonunda gerçekleşen Barbekü Partisinde, yeni kitabını imzalayan Tunç Müstecaplıoğlu, turizm geçmişinde ki deneyimlerinden ve gözlemlerinden esinlenerek yazdığı 3’ncü kitabında okuyucularına Yaşam boyu tavsiyelerde bulundu.

2000 yılında yayınlanan “Alanya’da 16 yıl” 2007 yılında “Turizm yazıyoruz da ne oluyor yani” isimli kitapları büyük beğeni toplayan turizmci yazar Müstecaplıoğlu imza gününde yaptığı konuşmasında “ Aslında ben 7 yılda bir 1 kitap yazmayı hedefliyordum ancak, araya giren olumsuz durumlardan dolayı bu süreyi bir 7 yıl daha ertelemiş oldum.  Bu yeni kitabım 156 küçük bölümden oluşuyor.  Bu kitabım, yani Bir otel profesyonelinden yaşam boyu tavsiyeler yurt dışında da  İngilizce olarak yayınlanıyor. Yayınlandı. Aslında ben bu kitapta anlatmak istediklerimi YouTube kanalı kurup orada anlatacaktım ancak, Umman’da görev yaptığım için, oranın şartları da buna uygun olmayınca kitaba uyarladım.  Bütün yaşamım boyunca yaşadıklarımı ve deneyimlerimi bu kitapta anlattım. Umarım sizlere faydalı olur “ dedi.

Antalya turizminin önde gelen isimlerinin yan ısıra İş, cemiyet hayatının da tanınmış simalarının bir araya geldiği imza günü renkli görüntülere sahne oldu. Antalya Uygulama Oteli Müdürü Ersümer Eren’in ve Turizm Öğrencilerinin de katıldığı davette kısa bir konuşma yapan POYD Başkanı Ülkay Atmaca, kendilerine bu parkı tahsis eden Serik Belediyesine teşekkür ederek, desteklerinden dolayı duydukları minnettarlığı dile getirdi.

İmza gününde aynı zamanda POYD Başkanı Atmaca tarafından,derneğe yeni üye olanlara ve çalışmalarından dolayı bazı üyeler çeşitli plaketler verildi.

Geçtiğimiz yıl açılan Bekir Akkaş Parkında Serik Belediyesi tarafından dikilen zeytin ağaçları turizm sektörüne uzun yıllar hizmet eden ancak yaşamlarını yitiren duayenlerin isimlerini yaşatıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir