AntalyaGündemMagazin

Sen Deli Ben Deli Filmi &Oyuncuları Basına tanıtıldı

Spread the love

Antalya’da çekilecek olan komedi-drama türündeki ‘‘Sen Deli Ben Deli’’ adlı sinema filmi projesi, yine Antalya’da düzenlenen basın toplantısı ile medyaya tanıtıldı.

Antalya Güllük Demlik Çay Evi’nde yapılan geniş katılımlı basın toplantısında, projenin basın danışmanı Can Cantürk filmle ilgili bir sunum yaptı.

100 dakikalık olarak planlanan ‘‘Sen Deli Ben Deli’’de, müzisyenlerin ve solistlerin arka plandaki dramatik hayatları, komedi diliyle anlatılıyor. Neon ışıklarıyla yazılmış isimlerine, gazete ve dergi sayfalarını süsleyen resimlerine herkes imrenerek baktığı bu insanların ruh halleri, çeşitli nedenlerle yaşadıkları çaresizlikler, içine sürüklendikleri acınacak durumlar mizahi olarak işleniyor.

Filmin yapımcı Yeşil Kasaba Yapım Müzik Prodüksiyon Şirketi. Yönetmenliğini Esat Şekeroğlu’nun yapıyor, senaryosu Bülent Katıoğlu’na ait.

Filmin oyuncuları şunlar: Fatoş Polat, İlayda Göster, Şehnaz Olgun, Hülya Kaya, Gülsen Roza Özden, Aysun Sönmez, Şafak Gülcelebi, Bülent Akkaş, Yılmaz Yöndem, Erdal Ulupınar, Murat Selçuk Katıoğlu, Coşkun Göğen, Selahattin Davazlı, İbrahim Cantürk.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir