AntalyaGündemMagazin

Tekyıldızdan Gala Gecesi

Spread the love


Pandemi döneminde normalleşme süreci içerisinde Antalya gece hayatında açılan ilk mekanlardan birisi olan Güzide’de konserler devam ediyor.
Yeni nesil meyhane konsepti ile Beyaz Dünya altında hizmet vermeye başlayan Güzide Meyhane’de geçtiğimiz hafta 18.30-20.30 saatleri arasında sahne alan Murat Tekyıldız, uzun zaman sonra sevenleri ile bir arada olmanın heyecanını yaşadı.
Saat sınırlaması nedeniyle, sahne programlarını erken saatler alan işletmeler, hınca hınç dolmaya devam ediyor. Antalya’da eğlenceyi özleyenler adeta kendilerinden geçiyor. Uzun zamandır sahne almayan Murat Tekyıldız, ilk gecesinde sevilen şarkılarını hayranları için söyledi. Yakında yeni bir albüm çıkarmaya hazırlanan Tekyıldız sahneden “ Pandemi döneminde evde kaldığımız süre içerisinde bol bol şarkı sözü yazıp beste yaptık. En beğendiğimi de yakında piyasaya süreceğim. Umarım sizlerde beğeneceksiniz” dedi.
Hafta arası olmasına rağmen eğlenmeyi özleyenlerin akın ettiği gündüz programlarına hız kesmeden devam eden Güzide Meyhanede Çarşamba akşamları sahne alan Arzu Turalı’da sanatçı dostunu ilk gecesinde yalnız bırakmadı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir